Tjenester

Våre tjenester

Dette er hva vi kan tilby deg som vår kunde.

Service og reparasjoner

Akershus Tungbilservice AS  tilbyr det meste innen reparasjoner og vedlikehold av alle typer biler og slep. Ved vårt verksted utfører vi rask og sikker service på lastebil, hengere og busser. Vi tilbyr også reparasjon, kontroll og service på løftelem.

PKK/EU – over 7500kg

Hvert år skal kjøretøy over 7500 kg kontrolleres og hvert 3. år skal personbiler kontrolleres. Vi kan foreta periodisk kjøretøykontroll (EU-kontroll) av alle typer tungbil og personbil, etter de bestemmelser som myndighetene har fastlagt.

Dekkservice

Pga sikkerhet, både for deg og dine medtrafikanter, er det ekstremt viktig med gode dekk på ditt kjøretøy. På vårt verksted, som er BestDrive franchisepartner, kan vi tilby deg som kunde både kjøp, salg og reparasjoner av dekk. Vi utfører også dekkskift på fullgummi-hjul (kompakte hjul på industrimaskiner).

Vaskehall

Det er ekstra stas å kjøre en bil som er skinnende ren, men ikke minst er det en god investering å vaske bilen jevnlig for å forebygge rust og korrosjon. Ta vare på kjøretøyet og vask bilen din i vår storbilvask!

Hydraulikk

Har du problemer med hydraulikken, så kan vi hos Akershus Tungbilservice AS reparere lekkasjer og produsere nye slanger på vårt verksted, hvor vi har en egen slange- og hydraulikk-avdeling. Vi tilbyr også reparasjon av hydraulikksylindre.

Skadeverksted

Har du hatt uflaks og fått bulket bilen din, da hjelper vi deg gjerne kom til oss, vi fikser reparasjon og lakkering! Vi utfører også reparasjon av forsikringsskader – vi er godkjent DBS verksted.

Bilglass

Vi har avtale med Cary Bilglass og kan tilby glassbytte på personbil og lastebil, i tillegg til reparasjon av steinsprut.

Har du behov for våre tjenester?

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud, eller en hyggelig prat dersom du har spørsmål.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle