Tjenester

Våre tjenester

Dette er hva vi kan tilby deg som vår kunde.

Service og reparasjoner

Akershus Tungbilservice AS  tilbyr det meste innen reparasjoner og vedlikehold av alle typer biler og slep. Ved vårt verksted utfører vi rask og sikker service på lastebil, hengere og busser.

PKK/EU – over 7500kg

Hvert år skal kjøretøy over 7500kg kontrolleres. Vi kan foreta periodisk kjøretøykontroll (EU-kontroll) av alle typer tungbil, etter de bestemmelser som myndighetene har fastlagt.

Dekkservice

Pga sikkerhet, både for deg og dine medtrafikanter, er det ekstremt viktig med gode dekk på ditt kjøretøy. På vårt verksted, som er Dekkmann Servicepartner, kan vi tilby deg som kunde både kjøp, salg og reparasjoner av dekk.

Vaskehall

Det er ekstra stas å kjøre en bil som er skinnende ren, men ikke minst er det en god investering å vaske bilen jevnlig for å forebygge rust og korrosjon. Ta vare på kjøretøyet og vask bilen din i vår storbilvask!

Hydraulikk

Har du problemer med hydraulikken, så kan vi hos Akershus Tungbilservice AS reparere lekkasjer og produsere nye slanger på vårt verksted, hvor vi har en egen slange- og hydraulikk-avdeling.

Har du behov for våre tjenester?

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud, eller en hyggelig prat dersom du har spørsmål.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.