Om oss

Akershus Tungbilservice AS

ATS utfører alle typer verkstedtjenester på lette og tunge kjøretøy.

Vårt verksted ligger i Enebakk Næringspark, Landskaugveien 27, 1914 Ytre Enebakk. ATS er et fri frittstående verksted som er godkjent som Bilverksted 01, 02 og 03, som vil si et kjøretøyverksted som kan utføre alle typer arbeid.

 

ATS er et Meca verksted, dette sikrer oss deler av original kvalitet, garantier og nødvendige sertifiseringer . HUSK at du har full garanti- og reklamasjonsrett enten du benytter et merkeverksted eller et frittstående verksted.

 

ATS er BestDrive franchisepartner, BetsDrive er Norges største dekkjede. Dette gir os mulighet til å kunne tilby våre kunder det beste løsninger.

 

ATS har inngått avtale med Cary Bilglass, så vi kan også tilby glass bytte på lett og tungt kjøretøy og kan også tilby reparasjon av steinsprutt.

 

Hos ATS utfører vi også reparasjon på hydrauliske anlegg, vi har slangeverksted og kan tilby reparasjon av hydrauliksylindre, vår samarbeidspartner er Hydroscan, Hydroscan leverer deler av høy kvalitet

 

I tillegg til dette har vi vaskehall for tunge kjøretøy og vi utfører EU kontroll på lett og tungt kjøretøy.

 

Hos ATS skal du kjenne deg trygg med alle våre tjenester, garantier og sertifiseringer!

BestDrive logo
Cary Bilglass logo

Har du behov for våre tjenester?

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud, eller en hyggelig prat dersom du har spørsmål.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle